Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Kookeet Seizoenscampagne

Deelnemende restaurants
van 23.04 tot 24.04.2021Kookeet neemt je het hele jaar door mee op een culinaire trip. Ieder seizoen kiest kookeetinspirator Wim Lybaert ingrediënten binnen het thema GROND, waarmee de Brugse topchefs creatief aan de slag gaan. In de lente en de zomer gebeurt dit met de seizoenscampagne in de restaurants van de deelnemende chefs. In de herfst trekken we alle registers open voor het culinair festival in het Grootseminarie.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Triënnale Brugge

Brugse binnenstad
van 08.05 tot 26.09.2021Van 8 mei tot 26 september 2021 strijken 12 nationale en internationale kunstenaars en architecten neer in de Brugse binnenstad in het kader van Triënnale Brugge. Het hoofdthema van deze derde editie is verrassend: TraumA. De geselecteerde kunstenaars gaan op zoek naar het verborgene, balanceren tussen droom en realiteit, privé en publiek en lichten de minder zichtbare kant van het picture perfect Brugge op.

Triënnale Brugge 2021 is een samenwerking tussen Brugge Plus, Musea Brugge, Kenniscentrum & Cultuurcentrum Brugge.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Feest in 't Park

Minnewaterpark
van 26.06 tot 26.06.2021De zomer start met Feest in ‘t Park! Dit jaar zetten we deze traditie weer verder en zorgen we voor een sfeervolle aftrap van de zomervakantie. Meer info over het programma volgt in mei.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Film op het Strand

Strand Zeebrugge
van 01.07 tot 26.08.2021Gratis openluchtbioscoop elke donderdag op het grootste strand van de kust.
Om 14.00 u en 16.00 u draaien we een kinder- en jeugdfilm en om 20.00 u start de avondfilm.
In mei maken we het volledige filmprogramma bekend.


© Mathias Desmet

Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Uitwijken

Brugse wijkenUitwijken is een mobiel cultuurhuis dat naar de Brugse wijken trekt. Zes omgebouwde oldtimerwagens rijden meerdere keren per jaar richting Brugse wijken en vormen samen een sfeervol en gezellig mini-cultuurdorp. Het programma van Uitwijken gaat van theater, concerten en workshops tot circus en cinema. Waar de Uitwijkenkaravaan halt houdt, lees je op de website van Uitwijken.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Cirque Plus

Grootseminarie Brugge
van 19.07 tot 25.07.2021Humor, acrobatie, clownerie, emotie en een gezellige sfeer lopen als een rode draad door dit festival! Welke circusartiesten hun opwachting maken, lees je hier vanaf mei.

Data onder voorbehoud van wijzigingen.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Lichtfeest Lissewege

Lissewege DorpEén keer per jaar staat het witte dorp in het teken van licht. Bij het vallen van de duisternis lichten installaties en kunstwerken op en vormen ze een feeëriek parcours doorheen het dorp.

Data onder voorbehoud van wijzigingen.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Kookeet Festival

Grootseminarie Brugge
van 25.09 tot 27.09.2021Kookeet, het toonaangevend foodfestival komt er aan met een nieuwe formule!
Meer info volgt later.


(c)Seetru

Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Iedereen Klassiek

Concertgebouw en Brugse binnenstadIedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee op een vrolijke wolk klassieke muziek. Kom gratis proeven van Bach, Beethoven en Brugge. Wie er al eerder bij was, kan getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Klara, Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en vele Brugse partners strooien hun klassieke noten kwistig uit over de hele binnenstad.
Meer info volgt.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

House of Time

Site DuPont, Komvest 45/47House of Time is een uitzonderlijke plek in de binnenstad, het is een inspirerende plek en een kruispunt van ontmoeting, creatie en ambacht. De site werd opgestart in 2017 door het Berlijnse architectencollectief raumlabor in het kader van Triënnale Brugge 2018. Verbinding met de gebruikers van de site én de buurt staan centraal. Iedereen is er welkom, van een kunstenaarscollectief, tot gepensioneerde makers, jonge initiatiefnemers, sociale organisaties of wie dan ook...

Alle info en activiteiten vind je op de website.Overzicht evenementen:

overzicht evenementen

Krikrak

4 speelplekken in de binnenstad
van 06.11 tot 07.11.2021De Brugse culturele partners slaan jaarlijks de handen in elkaar om een boeiend familiefestival samen te stellen.
Meer info volgt later.